Matas apotek

Alt i Medicin & Pleje – Køb hos Matas

På Matas finder du det, du skal bruge inden for Medicin & Pleje. Køb online eller i din lokale Matas butik.

Matas har købt healthtech-platform og indgår samarbejde med …

Matas A/S – Matas har købt healthtech-platform og indgår samarbejde med onlineapotek

12. apr. 2021 — Selskabsmeddelelse nr. 12 2020/21. Allerød, 12. april 2021. Matas har købt healthtech-platform og indgår samarbejde med onlineapotek.

Matas MediCare – Køb online eller i din Matas butik

Se Matas udvalg af Matas MediCare og køb i vores butikker eller online på Matas.dk. Et oplagt valg til dig som sætter pris på skønhed og velvære.

Matas

Matas.dk

Danmarks største Matas lige ved hånden med alt i makeup, hudpleje, dufte, hår og helse. Fri fragt til butik ved køb over 99,-.

Matas åbner nu apotek i butik – Berlingske

Matas åbner nu apotek i butik

16. aug. 2016 — For seks år siden åbnede Uldum apotek medicinudleveringssteder i 13 Matas butikker, og i dag har apoteket udleveringssteder i 50 Matas butikker.

Matas i Sønderborg åbner 30. september i år et shop-i-shop apotek. Det bliver et apotek med fuldt apotekssortiment og apoteksfagligt personale, hvor man kan hente receptmedicin.

Matas køber sig til alliance med webapoteket.dk – Watch Medier

Matas køber sig til alliance med webapoteket.dk

12. apr. 2021 — Matas har købt to it- og indkøbsselskaber og indgået et samarbejde med onlineapoteket Gazelle Online Apotek, der driver webapoteket.dk. Det …

Den børsnoterede materialistkæde Matas har indgået en alliance med det apoteker-ejede webapoteket.dk, som fremover får leveret it- og indkøbsservice af Matas-selskaber. Desuden sørger Matas for at få mere naturmedicin på hylderne hos webapoteket.dk.

Apoteket henviser til Matas – Beautyspace

Apoteket henviser til Matas | Beautyspace

16. aug. 2016 — Så borgerne altså kan få rådgivning om astmamedicin og købe deres matasstriber-shampoo på næsten det samme sted. Apoteket åbner i Sønderborg den …

Har jeg brug for A-vitamin? Anette Kristine Poulsen, Beautyspace, skønhedsspecialist inden for skønhed og hudpleje, kendt fra bl.a. TV 2 og Børsen, har lavet sit eget A-vitamin ansigtscreme brand. Hun guider dig om skønhed, hudpleje og ingredienser med hjælp fra hudlæger og andre hudeksperter. Anette Kristine Poulsen er forfatter til bestseller bøgerne: ‘Flot hud uden hokus pokus’, ‘Sådan får du Superhud’ og ‘Seriøst bedre hud’

Matas: Apotekerne må kæmpe på online-markedet

Matas: Apotekerne må kæmpe på online-markedet — MedWatch

Hvis politikerne vælger at bevare apotekermonopolet, vil Matas undersøge mulighederne for at lave et online-apotek. Og der er mange kunder at negle fra apotekerne, er virksomheden overbevist om.

Matas får sit første apotek – MedWatch

Matas får sit første apotek — MedWatch

Den danske detailkæde Matas skal for første gang lægge lokaler til et fuldblodsapotek. Dermed bliver et langvarigt ønske om mere aktivitet på apoteksmarkedet opfyldt for detailkæden.

Keywords: matas apotek, vanefist neo matas