Kort skiferie med fly

Miniferie på ski i Østrig med fly – Højmark Rejser

Skiferie i Østrig med fly

FRANKRIG: Kan du kun rejse til med fly. Hvis du har valgt en anden transport, kan du ikke vælge Frankrig – så husk at vælge fly fra Billund eller Kastrup.

Optimal udnyttelse af jeres tid så der effektive bliver 2-3 hele dage på ski. Med afgang fra Billund, Kastrup og Aalborg flere gange om ugen.

Weekend skitur – Kort skirejse – Mini skiferie – Nortlander

Tag på en kort skiferie til Frankrig, Østrig eller Italien med Danski. Her kan du stå på ski i tre eller fire dage og få hele skiferie følelsen.

Korte skirejser sydpå til Alperne med afgang hver onsdag og lørdag. Tag en smuttur på ski sammen med Nortlander, til Østrig, Frankrig eller Italien.

Kort skiferie, mini-skirejse og weekend på ski med Danski

Kort skiferie med fly (3-4 dage). En kort skiferie med fly er ofte ekstra-skiferien, turen med herreklubben, kollegaerne eller de tidligere studiekammerater.

Tag på en kort skiferie til Frankrig, Østrig eller Italien med Danski. Her kan du stå på ski i tre eller fire dage og få hele skiferie følelsen.

Weekendski, korte skirejser og mini-skiferie – Skisport.dk

Tag på en kort skiferie på 3-4 dage eller blot en weekend på ski. Kør-selv eller flyv på skiferie. ✓ Korte skirejser ✓ Gode priser ✓ Stort udvalg.

Weekendski, mini-skiferie og korte skirejser – Få komplet overblik over rejser til Sverige, Norge, Østrig og Frankrig her

Weekendski, korte skirejser og mini-skiferier – Sunweb

Weekendski, korte skirejser og mini-skiferier | Sunweb

Norge og Sverige er grundet de korte afstande oplagte. Men hvis man vil til Frankrig, Italien eller Østrig er transport med en skiferie med fly den eneste …

Tag på en kort skiferie på 3-4 dage eller blot en weekend på ski. Kør-selv eller flyv på skiferie. ✓ Korte skirejser ✓ Gode priser ✓ Stort udvalg

Mini skiferie, kort skiferie eller weekend skiferie?

Skiferie med fly – ønsker du kort transporttid til din destination, er flyet vores anbefaling til din skiferie. Se mere her!

Kært barn har mange navne, men har man ikke fået stillet lysten til at stå på ski i tilstrækkelig grad, kan man vælge at tage på en kort skiferie af flere årsager.

Skiferie med fly » Hurtigt, nemt og effektivt » – Thinggaard Rejser

Skiferie med fly » Hurtigt, nemt og effektivt » Thinggaard Skirejser

Danmarks største udvalg af weekendski / mini-skiferie med fly, hotel og liftkort. Vi har korte skirejser á 3-5 dage til alle rejsemål hele vinteren.

Skiferie med fly – ønsker du kort transporttid til din destination, er flyet vores anbefaling til din skiferie. Se mere her!

Weekendski eller mini-skiferie – Skirejser.dk

Weekendski / Mini-skiferie med familie eller venner? Se her

Nyd en kort skirejse med dine nærmeste. Korte skirejser er blevet meget populære. Og det er der en god grund til. På en kort skiferie får du nemlig alt det …

Danmarks største udvalg af weekendski / mini-skiferie med fly, hotel og liftkort. Vi har korte skirejser á 3-5 dage til alle rejsemål hele vinteren

Korte skirejser | Book en billig mini skiferie | OnlineSki

Flere danske skirejsebureauer har korte skirejser på programmet, som inkluderer både flytransport, ophold og liftkort til 3-4 dage.

Drømmer du om en mini skiferie? Hos OnlineSki finder du et stort udvalg af korte skirejser. Bestil 3-dages-skiferie eller 4-dages-skiferie her.

Miniskiferie – Book en kort skirejse og få en god skiferie

Læs vores guide til korte skirejser med ✔ populære destinationer ✔ kort transfer ✔ aktuelle restpladser, tilbud og rabatter på miniskiferie

Keywords: kort skiferie med fly, kort skiferie fly