Grækenland corona kort

Coronavirus/COVID-19 Grækenland

Her kan du finde information om konsekvenserne af coronavirus/COVID-19 for danske rejsende i Grækenland.

Grækenland – Udenrigsministeriet

Grækenland

COVID-19 indrejseregler. Du bør læse om indrejseregler i Grækenland på ambassaden i Athens hjemmeside under ‘rejserestriktioner’.

Grækenland – Covid-19-rejser og nationale sundhedsregler

Grækenland – Covid-19-rejser og nationale sundhedsregler: EU’s digitale covidcertifikat, nationale foranstaltninger, der gælder når du rejser fra et EU-land eller et land uden for EU.

23. nov. 2022 — Grækenland – Covid-19-rejser og gældende nationale sundhedsregler. Rejse fra et EU-land eller et land uden for EU ved hjælp af EU’s digitale …

Grækenland – Covid-19-rejser og gældende nationale sundhedsregler. Rejse fra et EU-land eller et land uden for EU ved hjælp af EU’s digitale covidcertifikat. Specifikke oplysninger om nationale sundhedsforanstaltninger, herunder restriktioner på regionalt eller lokalt plan.

Rejser – Coronasmitte.dk

Rejser

Rejser. Skal du på ferie i udlandet? Find de vigtigste covid-19 informationer her. Der er ingen covid-19 restriktioner ved indrejse i Danmark.

Find de mest væsentlige covid-19 informationer i forbindelse med rejser til eller fra Danmark. Herunder information om coronapas, rejsevejledninger mv.

Rejser til udlandet – Coronasmitte.dk

Rejser til udlandet

Hvis covid-19-situationen i et land forværres som følge af en ny bekymrende virusvariant kan der med kort varsel aktiveres en nødbremse for lande, …

På denne side kan du læse Udenrigsministeriets råd og vejledning som følge af COVID-19 i forbindelse med rejser ud af Danmark.

Rejsevejledning for Grækenland (2023) – Før indrejse i …

Rejsevejledning for Grækenland (2023) – Før indrejse i Grækenland

De græske myndigheder har ophævet alle coronavirus indrejserestriktioner. Det vil sige du ikke længere behøver fremvise coronapas eller negativ test når du …

Rejsevejledning (opdateret 2023) og evt. indrejserestriktioner for Grækenland. Find opdateret info om corona-regler og indrejse i Grækenland her!

Rejseråd: En tryg rejse til Grækenland | SOS International

Rejsereglerne i de forskellige lande kan ændre sig med kort varsel, og Udenrigsministeriets rejsevejledninger opdateres løbende. Danmark: Udenrigsministeriet ( …

Rejseråd til en sikker og tryg rejse til Grækenland. COVID-19 regler i Grækenland. Husk det blå kort på rejsen i Grækenland.

COVID-19: Sådan forbereder du dig til rejser i udlandet

COVID-19: Sådan forbereder du dig til rejser i udlandet | SOS International

Information før din rejse! De fleste lande i EU har fjernet næsten alle Covid-19 relaterede rejserestriktioner. Det betyder, at det stort set er lige så …

Få COVID-19 rejseråd og andre gode rejseråd til før, under og efter rejsen, hvis du drømmer om en sommerferie uden for landets grænser.

Rejs trygt med Apollo – rejseinformation for Grækenland

Hvad siger Udenrigsministeriet om rejser? Udover at undersøge, hvad den græske regering kræver, skal du også undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger …

Corona i Grækenland | 10 ting, du skal være opmærksom på

Overvejer du en ferie i Grækenland? Her giver vi dig 10 gode råd til, hvad du skal væresærligt opmærksom på. (Opdateret i Marts 2021)

Keywords: grækenland corona kort