Fitness world bornholmsvej

Træn cardio og styrke hos Fitness world i Slagelse

Fitness World Bornholmsvej. Vi vil gerne byde jer indenfor i vores 2 etagers fitnesscenter med højt til loftet, store lyse lokaler med store vinduer hele vejen …

I Slagelse ligger et af vores fitnesscentre på Bornholmsvej. Centret er i to etager med mange muligheder for dig, der vil tabe dig eller komme i god form.

Fitness og styrketræning i Slagelse | Fitness World

Et af vores fitnesscentre i Slagelse ligger på i City 3. Et hyggeligt center hvor vi tilbyder fitness-, cardio- og vægttræning. Kig forbi og få en snak om, …

Et af vores fitnesscentre i Slagelse ligger på i City 3. Et hyggeligt center hvor vi tilbyder fitness-, cardio- og vægttræning. Kig forbi og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Find center | Fitness World

Bornholmsvej 1 4200 Slagelse. Priser fra 219 kr./md. Bliv medlem her Se center. Karolinegade 1E 6000 Kolding. Priser fra 219 kr./md.

Fitness World – Startside – Facebook

Fitness World – Startside

Vi vil gerne byde jer indenfor i vores 2 etagers fitnesscenter med højt til loftet, store lyse lokaler med store vinduer hele vejen rundt og det hyggeligste …

Velkommen til Fitness World, Bornholmsvej.Vi glæder os til at se dig. Bornholmsvej 1, 4200 Slagelse

Fitness World Slagelse, Bornholmsvej – OpenHours Denmark

Fitness World Slagelse, Bornholmsvej – åbningstider, adresse, telefonnummer

Fitness World Bornholmsvej 1 4200 Slagelse Tlf. 50 60 61 89.

Vi vil gerne byde jer indenfor i vores 2 etagers fitnesscenter med højt til loftet, store lyse lokaler med store vinduer hele vejen rundt og det hyggeligste caféområde.

Der er altid kaffe på kanden og plads til en hyggelig snak efter træning. Til træningen har du alt du skal bruge her hos os. Du finder masser af maskiner og frivægte, holdtræning, personlig træner og meget mere.

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig igang!

Fitness World – Bornholmsvej – Dit Slagelse

Fitness World – Bornholmsvej | Dit Slagelse

Fotos. Fitness World. Beskrivelse. Træn cardio og styrke hos Fitness world i Slagelse. I Slagelse ligger et af vores fitnesscentre på Bornholmsvej.

Fitness World Bornholmsvej 1 4200 Slagelse Tlf. 50 60 61 89

Fitness World – Bornholmsvej 1, 4200 Slagelse – kirancar.dk

Det kan være alt fra kajak, fodbold, taekwondo, atletik eller cykling som kan foregå hos de lokale faciliteter – Fitness World Bornholmsvej Slagelse.

Hvad kan jeg gå til i Fitness World Bornholmsvej Slagelse?

287 Followers, 215 Following, 234 Posts – See Instagram photos and videos from Fitnessworld (Bornholmsvej) (@fitnessworld_bornholmsvej)

Fitnessworld (Bornholmsvej) – Instagram

Keywords: fitness world bornholmsvej, fitness world slagelse bornholmsvej, fitness dk slagelse åbningstider